Wij hebben voor u een webwinkel samengesteld met diverse BHV-materialen. Er is veel gedaan aan de indeling waardoor het zoeken en vinden van producten aanzienlijker eenvoudiger wordt. Ook zijn er wat foto's genomen van de artikelen. Inmiddels is de BHV webwinkel een begrip geworden binnen de ondernemers. Velen zijn u reeds voorgegaan. 

Wij kunnen u bestelling leveren binnen 48 uur indien de artikelen op vooraad leverbaar zijn. Anders gaan er 7 werkdagen overheen. U krijgt netjes na uw bestelling, de materialen en een factuur toegezonden. Indien u een afwijkende BHV materiaal of gewoon aanvullingen met diverse materialen wilt bestellen, dan gelieve u te bellen met de klantenservice. Wij kijken dan voor u binnen de mogelijkheden of deze te leveren zijn. 

U kunt de bestelling plaatsen d.m.v. deze inschrijfkaart en deze door te mailen/faxen. Ook kunt u uw bestelling plaatsen via de e-mail op info@bhv-cursus.nl. Voor vragen of opmerkingen kunt u altijd bellen met de klantenservice op werkdagen van 09.00-21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur onder telefoonnummer: 0516-432300 

 

BHV-MATERIALEN WEBWINKEL is een officieel dealer van BHV materialen.